English: see pdf document in Dutch text below
Spanish/Español: click here
Romanian/Română: click here
Bulgarian/български: click here
Polish/Polski: click here
Chinese/中文: click here
Arabic/ العربية: click here
(Note: these translations are not made by professional interpreters but realised though the help of amazing volunteers)

Het Corona virus en de landelijke getroffen maat regelen, hebben gevolgen voor jou als sekswerker. Voor sekswerkers die hierdoor in directe nood komen hebben Door2Door en PMW ( Prostitutie Maatschappelijk Werk ) van Stichting Humanitas Rotterdam een aantal tips op een rijtje gezet. Hier  vind je een document met uitleg over de ondersteuningsmogelijkheden (The English version of the document: Financial aid for sex workers who experience difficulties because of the Corona virus). Mocht je besluiten om een vorm van bijstand aan te willen vragen, kan je eventueel gebruikmaken van deze brief  voor wanneer je als zelfstandige werkt, of deze brief voor wanneer je werkt binnen de opting-in.

Je kunt natuurlijk stukken uit deze teksten ook gebruiken voor een aangepaste brief op eigen titel.

De ontwikkelingen volgen elkaar nu snel op: we zullen proberen om deze bestanden regelmatig te updaten. Mocht je relevante informatie hiervoor hebben, laat het ons even weten: samen weten we meer.

Wil je liever persoonlijk advies over het aanvragen van voorzieningen of heb je andere hulp nodig, neem dan gerust contact op met onze collega’s van PMW via: 010 236 52 12 of pmw@stichtinghumanitas.nl. Zij zijn iedere werkdag aanwezig van 9:30 tot 16:30.

Door2Door is voorlopig gesloten vanwege overheidsmaatregelen, maar wel bereikbaar via telefoon, mail of via onze social media. Ook blijft het mogelijk om met Elma, de vertrouwenspersoon seksbranche, een individueel gesprek te plannen, wanneer je daar behoefte aan hebt. Heb je vragen voor ons of heb je gewoon even behoefte aan contact, dan kun je ons bellen of appen op:

Elma (vertrouwenspersoon seksbranche): 06-10503897
Karin (ervaringsdeskundige): 06-33384503
Anke (coordinator Door2Door): 06-10135993

door2door@stichtinghumanitas.nl

www.instagram.com/door2door.rotterdam/

www.twitter.com/Door2DoorRdam