Je hebt vast al gehoord van de maatregelen die afgekondigd zijn door de overheid deze week. De maatregelen zijn erop gericht om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Stichting Humanitas, de organisatie waar Door2Door onderdeel van uitmaakt, heeft daarop besloten groepsactiviteiten op de verschillende afdelingen te beperken en een aantal inlooplocaties voorlopig te sluiten. Ook Door2Door is voorlopig gesloten vanwege overheidsmaatregelen. De eerder geplande activiteiten voor de komende weken gaan niet door. We vinden het niet fijn om dit te moeten doen, maar het allerbelangrijkste is nu de gezondheid van onze bezoekers, cliënten en medewerkers.

Door2Door is voorlopig gesloten vanwege overheidsmaatregelen, maar wel bereikbaar via telefoon, mail of via onze social media. Ook blijft het mogelijk om met Elma, de vertrouwenspersoon seksbranche, een individueel gesprek te plannen, wanneer je daar behoefte aan hebt. Heb je vragen voor ons of kunnen we iets anders voor je doen, dan kun je met ons contact opnemen via:

Elma: 06-10503897
Karin: 06-33384503
Anke: 0610135993
door2door@stichtinghumanitas.nl
www.instagram.com/door2door.rotterdam/
www.twitter.com/Door2DoorRdam