Hoi,

ik ben Karin en ik ben ervaringsdeskundige sekswerker. Ik heb gewerkt voor en na de legalisatie, in clubs, privé huizen en online diensten in Rotterdam en Den Haag. Ik doe nu de opleiding ervaringsdeskundige. Voor mijn ontwikkeling als ervaringsdeskundige loop ik stage bij Door2Door en PMW. Ik informeer en adviseer o.a. maatschappelijk werkers en sekswerkers, maar ik ben er ook voor een goed gesprek van mens tot mens.

Als sekswerkers worden we niet altijd goed behandeld, dat is helaas een realiteit. Ik wil deze verhalen en ervaringen graag boven water krijgen om hier vervolgens iets aan te verbeteren. Heb je een ervaring met hulpverlening, GGD, politie, de gemeente of een andere instantie die je graag wilt delen? Download hier het blad van “Onze realiteit”. Ik hoor graag problemen of discriminatie die je hebt ervaren, maar ook goede ervaringen of complimenten mogen natuurlijk. (Je bijdrage mag in je eigen taal en natuurlijk anoniem!) De bladzijden samen bundel ik dan in een boek om aandacht te vragen voor onze realiteit.

Lever het blad in bij Door2Door of maak een foto en app deze naar mij via 06 – 33 38 45 03. Je kunt je ervaring ook naar me appen of tegen me vertellen: dan schrijf ik het namens jou op een bladzijde.

Samen kunnen we het verschil maken!

groeten,

Karin