Heb je weleens het gevoel gehad dat je hulpverlener of dokter je niet goed begreep, of vooroordelen over je had wanneer hij/zij wist van je werk in de seksindustrie?

Het is misschien logisch dat zij dat wereldje minder goed kennen dan jij, maar toch mag je daar in de hulp geen last van hebben.

Stichting Humanitas heeft daarom, samen met (ex)sekswerkers, de online cursus ‘Hulp en zorg aan sekswerkers’ gemaakt: Zodat alle hulp- en zorgverleners hun kennis hierover kunnen vergroten en leren wat ze moeten doen (en vooral; niet moeten doen) bij cliënten of patiënten die in de seksindustrie werken of hebben gewerkt.

En op dinsdag 27 augustus aanstaande wordt de elearning officieel gelanceerd bij Door2Door. Als je het leuk vindt om een kijkje te nemen: wees welkom! En mocht je nu al graag iets ervan willen zien, je kunt de trailer hier vinden: www.stichtinghumanitas.nl/HulpenZorgaanSekswerkers