Wie droomt er niet van? Spanningen weg en meer energie!
Dat bereik je met Yoga, een 5000 jaar oude leer waarvan de roots liggen in het spirituele en kleurrijke India.
Wat je van ver haalt dat is lekker en dus hebben wij speciaal voor jullie een ervaren yoga lerares bereid gevonden een mooie workshop samen te stellen, zij komt die geven op woensdag 13 juni 14.00-15.30 bij Door2Door

Wat gaan jullie doen?

  • Met yoga ben je op een concrete manier bezig om jezelf mentaal en fysiek te ontspannen en op te laden met nieuwe energie. Zo is het een geroemde manier om tijdens of na een drukke dag je hoofd vrij te maken en lichaam en geest in balans te brengen.
    Yoga lerares Rolinka zal je laten zien dat het voor beginners niet ingewikkeld is om de basis van yoga te begrijpen en dat je vanuit daar oneindig kunt blijven doorgroeien, afhankelijk van de tijd die je erin wilt steken en natuurlijk wat je fysieke mogelijkheden zijn.

  • indfulness gaat over aandacht. Waar je aandacht is, daar ben jij. Eigenlijk betekent het simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de drukte in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker. Je geest wordt rustiger.
  • Ademhalingsoefeningen, deze leren je op een bewuste manier te ademen en geven je vitaliteit. Bij stress zijn deze technieken effectief omdat de ademhaling je toegang is tot je zenuwstelsel.
  • Mediteren is een sterke tool om in contact te komen met jezelf.
    Er zijn veel verschillende technieken, Rolinka zal de basisbeginselen ervan uitleggen en daar oefeningen mee doen.

Dresscode: Yoga kleding, trainingspak of huispak
Voor yoga matjes is gezorgd, je kunt een handdoek meenemen.
Rochussenstraat 301
30123DE Rotterdam
Metrohalte Coolhaven.

Deelname aan onze workshops kunnen altijd onder je werknaam en is altijd gratis. Wil jij meedoen aan de yoga en mindfulness workshop?

Schrijf je dan nu in via het contactformulier. (vermeld daarbij dat het om de wordkshop yoga en mindfulness gaat).