Het Controleteam Prostitutie en Mensenhandel maakt onderdeel uit van de AVIM (Afdeling Vreemde-lingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel) van de politie, eenheid Rotterdam.
Het CPM controleert de prostitutiebranche op zowel signalen van mensenhandel als illegale prostitutie. We controleren zowel de legale als de illegale prostitutiebranche.

Wat bieden wij?
Als politie houden we ons in eerste instantie bezig met de bestrijding van mensenhandel.
Dit doen we samen met de ketenpartners. Als een aangever/geefster zich bij ons meldt dan zullen we in eerste instantie zorgen voor zijn/haar veiligheid.
Onze rechercheurs zijn gecertificeerd in het opnemen van intake en aangiften mensenhandel. Het CPM draait strafrechtelijke onderzoeken tegen mensenhandelaren. Dit doen wij samen met nog enke-le teams van de AVIM.

Omdat we de toezichthouders zijn namens de gemeenten zijn we goed op de hoogte van de wet en regelgeving.

Waarvoor kan je bij ons terecht?
Heb je vragen over wet en regelgeving, wil je weten hoe je legaal kan thuiswerken, waar je een vergunning kan aanvragen enz kom dan eens langs bij het spreekuur van het CPM.
Ook kan je ons aanspreken wanneer je misstanden signaleert bijvoorbeeld illegale prostitutie, misstanden op de werkvloer en zorgen om collega’s. Zit je zelf in de problemen kan je uiteraard ook langskomen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

CPM spreekuur:

Dinsdag 22-8- 14:00 – 16:00 uur
Dinsdag 19-9- 14:00 – 16:00 uur
Dinsdag 17-10- 14:00 – 16:00 uur

Copyright © 2024 Door2Door