Door2Door gaat vanaf dinsdag 2 juni – op Internationale Sekswerkersdag nog wel – weer open!❤ We kijken ernaar uit om je weer te gaan zien.Bel wel eerst even voordat je komt! Vanwege de corona maatregelen en het 1,5m afstand houden, is het aantal mensen dat bij Door2Door aanwezig kan zijn nog steeds beperkt. Je moet ons dus eerst even bellen op het moment dat je Door2Door wilt bezoeken. Dit kan via 010–7956461 or 06–10135993. Aan de telefoon checken we of er op dat moment nog voldoende plek is voor je om te komen naar Door2Door en veilig afstand te houden en of je gezondheidsklachten hebt. Wanneer je klachten hebt zoals klachten als keelpijn, hoesten, neusverkoudheid en/of koorts, vragen we je om thuis te blijven.

Op dinsdag 2 juni is het dus Internationale Sekswerkersdag. Door2Door zal hiervoor, en voor de rechten van sekswerkers, aandacht vragen met een bijzondere campagne. Hou de socials in de gaten! En in juni is Door2Door ook nog jarig: ze wordt 5!
Maar jarig zijn in coronatijd is helemaal niet zo’n feest, dus we willen dat graag later in het jaar met je vieren. Als het allemaal hopelijk weer een beetje beter gaat.. 🍀 Natuurlijk zorgen we op 2 juni wel al voor taart of iets anders lekkers 🙂